Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-03@06:49:19 GMT

​برقي سازي خودروهاي سنگين

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۵۸۹۹۸

​برقي سازي خودروهاي سنگين

شركت خودروسازي ولوو تراكس، مي خواهد وسايل نقليه فوق سنگين را هم برقي كند و حالا يك محصولي را طراحي كرده و تا مرحله تست رسانده است كه مي خواهد به زودي تجاري سازي كند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل ازسايپانيوز، شركت ولوو تراكس از كاميون تمام برقي بزرگتر و جديدتري رونمايي كرده كه فعلا در حد طراحي است و براي توليد انبوه آماده نيست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين كاميون براي عمليات عمراني و حمل و نقل هاي محلي (با پيمايش هاي كوتاه) در نظر گرفته شده است. پيش از اين ولوو تراكس بخت خود را به ولوو FL برقي و ولوو FE برقي آزموده بود و حالا توليد كاميون و تريلر برقي را به مرحله جديدي رسانده است.

هر چند كه تا امروز جز چند عكس و تصوير ويديويي، جزئيات ديگري منتشر نشده است اما زماني كه خود ولوو تراكس مي گويد كه براي حمل و نقل محلي است يعني پيمايش سالانه آن را زير 80 هزار كيلومتر در نظر گرفته و معني آن اين است كه به ازاي هر بار شارژ، پيمايش آن 200 تا 300 كيلومتر (125 تا 180 مايل) بيشتر نخواهد بود، مخصوصاً كه اين كاميون ها و تريلرها بايد بار سنگين حمل كنند.

راجر آلم Roger Alm مدير عامل ولوو تراكس مي گويد: «ما پتانسيل بالايي در بخش وسايل نقليه سنگين براي حمل و نقل هاي محلي در بخش عمراني و ساخت و ساز در بلند مدت مي بينيم. با اين كاميون هاي در حد طراحي، هدف ما اين است كه علاوه بر جست و جوي راه هاي مختلف، نشان دهيم راه حل هاي متفاوتي براي آينده وجود دارد ضمن آن كه با به نمايش گذاشتن اين كاميون هاي مفهومي concept trucks (در حد طراحي) مي توانيم ميزان علاقه و نياز بازار و مشتريان را بسنجيم. براي آن كه تقاضا براي كاميون هاي برقي بالا برود، بايد زيرساخت هاي شارژ باتري متحول و به سرعت بسط و گسترش يابد. همزمان بايد مشوق هاي مالي قوي تري در نظر گرفته شوند تا مردم تمايل به وسايل نقليه اي پيدا كنند كه كمتر به محيط زيست آسيب مي رساند و تغييرات آب و هوايي كمتري ايجاد مي كند.»

در حال حاضر ولوو تراكس، روي تعداد محدودي مشتري در اروپا به شكل طرح پايلوت كار مي كند تا زمينه تجاري سازي در سطح وسيعتر در بعد جهاني فراهم آيد. بخش عمده اي از توزيع كالا با كاميون در اروپا «محلي» به حساب مي آيد.

از ويژگي خاص اين وسيله نقليه فوق سنگين طراحي شده، صداي كاهش يافته است. اين موضوع كمك مي كند كه زمان بيشتري در طول روز از اين وسايل استفاده شود و پروژه هاي عمراني بهره وري بيشتري پيدا كنند.

لارس مارتنسن Lars Mårtensson، مدير محيط زيست و نوآوري ولوو تراكس مي گويد: «در اروپا تعداد معتنابهي از كاميون ها براي جابه جايي محلي كالا به كار مي روند و سالانه بيشتر از 80 هزار كيلومتر طي نمي كنند. بنابراين در اين گونه موارد امكان استفاده از وسايل نقليه سنگين برقي امكان پذير است و تأثير بسيار چشمگيري در تغييرات آب و هوايي و حفظ محيط زيست دارد.»

سرعت برقي شدن وسايل نقليه، به عوامل متعددي بستگي دارد. در وحله اول، مهمترين عامل، ايجاد زيرساخت هاي شارژ باتري اين وسايل نقليه است. عامل دوم، مشوق هايي است كه دولت بايد در نظر بگيرد، طوري كه خريداران و مشتريان احساس منفعت بيشتري داشته باشند. مردم هم بايد به اين اعتقاد برسند كه براي حمل و نقل پايدار و دوست دار محيط زيست نياز به هزينه و تلاش بيشتر است. اما به هر حال مردم بايد از سرمايه گذاري خود احساس سود و منفعت داشته باشند.

اشتراک گذاری: گزارش خطا 0 خواندنی ها و دیدنی های بیشتر دهگانه جذاب ترین خودروهای نمایشگاه لس آنجلس تصاویر دیدنی‌ از چهار گوشه جهان تصاویر: اثر هنری با کفش پاشنه بلند در اعتراض به زن کشی عکاسی از آرواره کوسه‌ها از فاصله نزدیک فرود در خطرناک‌ترین فرودگاه جهان تصاویر: دختران مکانیک در شهرزیبا تصاویر: پاییز هزار رنگ، زیبا‌ترین فصل خدا تصاویر: آتش سوزی در کالیفرنیا‎ ارسال نظر نام: ایمیل: * نظر: آخرین اخبار باید فرهنگ همکاری علمی در کشور نهادینه شود برای کاهش تب بازار باید ماندگاری کالا در گمرکات به حداقل برسد افت 47 واحدی شاخص بورس تهران بعد از رکوردشکنی‌های اخیر فرسایش خاک در ایران هشت برابر استاندارد جهانی است سخنان رییس سازمان استاندارد در برنامه تلویزیونی متن و حاشیه قیمت نفت، سال ۲۰۲۰ در بازه ۵۵ تا ۶۵ دلار باقی می ماند سینمای رسانه جشنواره فجر مشخص شد آغاز به کار مجمع شهرداران مدارس تهران اردکانیان: افزایش قیمت آب و برق بیش از هفت درصد نیست واکنش استاندار تهران به تخریب هتل آریانا تقاضا برای افزایش توزیع حواله دولتی لاستیک خودرو بازداشت یک مدیر به اتهام فساد ده‌ها میلیون دلاری با بهانه دور زدن تحریم‌ها پیش‌فروش نقدی ۶ محصول سایپا فردا ۲۱ آذر+ جدول آخرین اخبار از پرونده محسن لرستانی همتی: با اجرای طرح رمز دوم پویا فیشنیگ تا ۹۰ درصد کاهش خواهد یافت برخورد با متخلفان حوزه غذا باید سختگیرانه باشد تاکید وزیر به گزینه‌های مدیرعاملی استقلال:باید استراماچونی برگردد موشک ۶۵ متری ناسا در ۲۰۲۰ آزمایش می شود الزام دستگاههای اجرایی برای اختصاص اعتبار پژوهشی به پایان نامه ها ملخ صحرایی درواقع خطرناک‌ترین آفت گیاهی محسوب می‌شود پرطرفدارترین ها طرح دو فوریتی الزام دسترسی به خدمات اینترنت به هیات رئیسه مجلس تقدیم می‌شود فراخوان برای شرکت در نمایشگاه ایران بیوکل پیش‌بینی۱۴ میلیارد دلار ارز 4200 تومانی برای کالاهای اساسی در بودجه 99 پربیینده ترین ها پربحث ترین ها نرخ ارزهای بین بانکی در ۱۴ آذر قیمت خودروهای سایپا امروز ۹۸/۰۹/۱۳ قیمت هر کیلو مرغ به ۱۱ هزار و ۸۰۰ تومان رسید صدور 3 هزار و 500 پروانه بهره برداری صنعتی طی 7 ماهه احتمال اجماع روسیه و اوپک بالاست ماجرای تغییر رمز اول برخی کارت‌های بانکی چیست؟ اقتصاد جهان سال آینده به کدام سمت می‌رود؟ قیمت خودروهای ایران خودرو امروز ۹۸/۰۹/۱۳ چین و آمریکا در رقابت برای میادین نفتی عراق تسهیلات بلاعوض برای دوگانه سوز کردن وانت بار و مسافربر شخصی تحقق اهداف شورای حکام آب، مستلزم همکاری همه اعضا افت ۱۵ درصدی قیمت برنج خارجی مذاکره وزیر اقتصاد قرقیزستان برای ایجاد کانال مالی دو طرف تصویب توافق شورای حکام برای دور سوم تا سال ۲۰۲۴ ۳ میلیارد دلار محصول کشاورزی در ۷ ماه صادر شد برای توليد نفت از حق ملت ایران نمی‌گذریم نرخ ارزهای بین بانکی در ۱۳ آذر قیمت روز خودرو در ۱۴ آذر فروش ۱۸.۰۰۰ میلیارد ریال اوراق گواهی سپرده در بانک ملت فهرست بنگاه‌های مشکل‌دار به وزارت صنعت ارائه شد صفحه نخست بازار سرمایه بانک و بیمه اقتصاد کلان صنعت ، راه و کشاورزی خودرو ، نفت و انرژی سیاسی و اجتماعی علمی و فناوری اطلاعات فرهنگی و هنری پزشکی و سلامت ورزشی فیلم و عکس صنایع و مشاغل تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به ایران اکونومیست می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید "ایران سامانه"

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۸۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از اجرایی شدن طرح ویژه این پلیس به منظور کاهش جان باختن موتورسواران و عابران پیاده در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار سیدتیمور حسینی در حاشیه سفر به استان اصفهان با بیان اینکه حدود نیمی از کشته‌های حوادث رانندگی در معابر شهری کشور را موتورسواران و عابران پیاده تشکیل می‌دهند، اظهار کرد: برای کاهش جان باختن موتورسواران و عابران پیاده، طرحی جامع و کاملی را در دستور کار داریم که در آینده‌ای نزدیک به پلیس راهور سراسر کشور برای اجرا ابلاغ می‌شود.

وی افزود: در این طرح هم از لحاظ موضوعات سلبی و برخوردهای قانونی و هم از لحاظ ایجابی، فرهنگی و اقدامات آموزشی به طور دقیق پرداخته شده و تلاش خواهد شد تا میزان جان باختن موتورسواران و عابران پیاده در معابر شهری به حداقل برسد.

رئیس پلیس راهور فراجا اظهار داشت: هم اکنون طرحی با عنوان طرح ۱۰ و ۲۰ در شهر تهران در حال اجرا است که تأثیرات خوبی نیز داشته که پس از ارزیابی و بازخوردگیری و رفع ایرادات آن می‌توان این طرح را در سراسر کشور اجرایی کرد.

سردار حسینی ادامه داد: در طرح ۱۰، ۱۰ مورد از تخلفاتی که بیشتر منجر بی‌نظمی و حادثه برای موتورسواران می‌شود مد نظر است و در طرح ۲۰ هم با ۲۰ تخلف حادثه‌ساز برخورد می‌شود.

وی گفت: در خصوص پیشگیری از حوادث رانندگی برای عابران پیاده باید الزاماتی مانند روشنایی هوشمند معابر، گذرگاه‌های ایمن، تجهیز خیابان‌ها و بزرگراه‌ها به پل‌های مکانیزه شامل بالابر و پله برقی توسط مدیریت شهری شهرها و کلانشهرهای کشور انجام شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا تصریح کرد: البته در کنار این کارها آموزش و فرهنگ‌سازی هم نیاز است و مجموعه این کارها دست به دست هم دهد تا شاهد حوادث کمتری در این حوزه باشیم.

سردار حسینی کودکان و سالمندان را دو رنج سنی آسیب پذیر در حوزه عابران پیاده اعلام کرد و گفت: هر دو قشر کودکان و سالمندان نیاز به مراقبت جدی از سوی خانواده‌ها دارند و باید مسئولیت فردی و اجتماعی خود را در این حوزه انجام دهند.

لزوم جایگزینی خودروهای برقی در کلانشهرهای کشور

وی در پاسخ به پرسشی پیرامون نقش خودروهای برقی و هیبریدی در کاهش آلودگی هوا اظهار کرد: در حال حاضر نزدیک به ۳۰ میلیون خودروی دارای سوخت فسیلی در کشور وجود دارد که برای تبدیل این تعداد خودرو به خودروهای برقی باید یک برنامه ۳۰ ساله را پیش بینی کنیم؛ یعنی در طول سه دهه کاری کنیم که در انتهای برنامه ۳۰ ساله دیگر اثری از خودروها با سوخت فسیلی و مستهلک در کشور وجود نداشته باشد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا عنوان کرد: باید تقسیم کار صورت گیرد و شروع این کار از شهرهای آلوده مانند تهران، اصفهان، مشهد و تبریز کلید زده شود.

سردار حسینی با بیان اینکه در تمام دنیا برای کلانشهرهایی که در معرض آلودگی هوا هستند یک برنامه ریزی فوری را در نظر می‌گیرند و پیاده سازی می‌کنند، تصریح کرد: اگر بتوانیم طی یک بازه زمانی ۱۰ ساله در کلانشهر هایی که با موضوع آلودگی هوا دست و پنجه نرم می‌کنند خودروهای برقی و هیبریدی را جایگزین خودروهای دارای سوخت فسیلی کنیم، می‌تواند یک موفقیت بزرگ در زمینه کاهش آلودگی هوای کشور باشد.

کد خبر 750215

دیگر خبرها

  • طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده
  • طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • تسلا خواستنی نشد که نشد!
  • خودروهای برقی خطرناکند؟
  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟
  • خودروهای برقی به سرنشینان دیگر خودروها آسیب می‌رسانند
  • خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات
  • عرضه خودروهای وارداتی از ۱۶ اردیبهشت آغاز می‌شود