Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-03@06:19:03 GMT

عملیاتی شدن کامیون کشنده خودران

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۰۹۶۹

عملیاتی شدن کامیون کشنده خودران

در یکی از بنادر سوئد برای نخستین‌بار یک تریلر کاملا الکتریکی و خودران برای رساندن کانتینرها در داخلی بندر عملیاتی شده است.

به گزارش تک‌کرانچ، این تریلر درواقع یک کشنده تمام‌الکتریکی است که فعلا تنها در محیط داخل بندر بارها را جابه‌جا می‌کند.

این کشنده از سوی شرکت ولوو با هدف جابه‌جایی بار در کارخانه‌ها، بنادر و انبارهای کالا طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تریلر ورا، در بندر سوئد برای نخستین‌بار برای انتقال کانتینرهای کالا از انبار به خروجی بندر مورد استفاده قرار گرفته است. این کشنده بدون اتاق از پیشرانه‌ای مشترک با کشنده‌های FL Electric و FE Electric بهره می‌برد.

 ولوو ورا از پیشرانه تمام‌الکتریکی استفاده می‌کند و بخش فنی و باتری‌های آن با نخستین کامیون الکتریکی ولوو که اوایل امسال رونمایی شده بود، یکسان است.

دلایل زیادی برای ساخت کشنده‌های اتوماتیک وجود دارد؛ چراکه کارهای زیادی که توسط رانندگان خودروهای سنگین انجام می‌شود را کاهش می‌دهد. کشنده‌های اتوماتیک را می‌توان ۷روز هفته استفاده کرد؛ بدون اینکه نگرانی درباره خواب‌آلودگی راننده در پشت فرمان وجود داشته باشد.

ولوو ورا برای سفرهای کوتاه، انجام وظایف منظم و تکراری به یک سامانه و یک مرکز کنترل حمل‌ونقل متصل می‌شود تا مسیرهای از پیش تعیین شده خود را مدیریت کند.  این مرکز کنترل پیگیری جزئیات مختلف مانند حرکت کشنده، پیغام زنده ورا در جاده و موارد دیگر را پیگیری می‌کند.

 برای جلوگیری از هر نوع تصادف احتمالی با خودروها و عابران پیاده، ورا به حدود ۳۰ سامانه اخطار، دوربین کنترل، ترمز، کاهش خودکار سرعت و تنظیم فاصله مجهز شده است.

مایکل کارلسون، معاون مدیر بخش خودروهای سنگین و خودکار شرکت ولوو می‌گوید تریلی جدید به‌ویژه برای استفاده در مناطقی ساخته می‌شود که دسترسی به آنها محدود است؛ مانند فرودگاه‌ها، بنادر و انبارهای لجستیک.

کد خبر 444107

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شرکت خودروسازی ولوو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۰۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مغز انسان شبیه‌سازی شد

ایتنا - ساخت چنین دستگاه‌هایی پله‌ای برای عصر بعدی هوش مصنوعی است.
دانشمندان هلند و کره جنوبی به تازگی دستگاهی به نام «ممریستور یونترونیک(مقاومت حافظه)» یا به عبارت دیگر سیناپس مصنوعی ساخته‌اند. این دستگاه که کمی قطورتر از موی انسان است، بخشی از مغز را شبیه‌سازی می‌کند که به ما در فکر کردن و یادگیری کمک می‌کند. این اولین باری نیست که دانشمندان تلاش می‌کنند دستگاهی ایجاد کنند که می‌تواند شبیه مغز انسان فکر کند، اما این دستگاه خاص است، زیرا مانند دیگر دستگاه‌ها ساخته نشده بلکه مانند مغز ما ساخته شده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، این دستگاه مغز مانند چیست و چرا تا این اندازه خاص است؟ ممریستور یونترونیک دارای یک کانال میکروسیال مخروطی است که داخل آن محلولی از نمک(کلرید پتاسیم) محلول در آب قرار دارد.

به نقل از دیجیتال‌ترندز، هنگامی که دستگاه سیگنال الکتریکی دریافت می‌کند، یون‌های موجود در محلول آب از کانال به سمت بالا حرکت می‌کنند و موقعیت خود را تغییر می‌دهند و این حرکت بر چگالی و هدایت یون تأثیر می‌گذارد. این اساسا میزانی که ممریستور می‌تواند الکتریسیته را هدایت کند، تغییر می‌دهد که به نوعی شبیه به نحوه اتصال سلول‌های مغزی قوی‌تر یا ضعیف‌تر بر اساس تجربیات ما است.

این ممکن است نزدیک‌ترین مدل به نحوه عملکرد مغز ما در یک محیط مصنوعی باشد و با تلاش‌های قبلی متفاوت است، زیرا کاملا از آب و نمک ساخته شده و برخلاف مدل‌های قبلی سیلیکون و فلزات ندارد.

اگرچه ممریستورها در پلتفرم‌های متداول مختلفی استفاده شده‌اند، اما با مغز انسان متفاوت هستند زیرا تنها به یک منبع اطلاعاتی مانند الکترون‌ها متکی هستند و فقط به ورودی‌های الکتریکی پاسخ می‌دهند. این با نحوه عملکرد سیناپس‌ها در مغز ما متفاوت است، زیرا سیناپس‌ها می‌توانند برای انجام کار به سیگنال‌های الکتریکی و شیمیایی تکیه کنند.

کاربردهای فعلی هوش مصنوعی، حتی پیشرفته‌ترین آنها، توانایی تفکر مستقل مانند مغز انسان را ندارند. در همین حال، مدل‌های زبانی بزرگ(LLM)، در حالی که ممکن است شبیه به مغز ما به نظر برسند، فقط مجموعه‌ای از کلماتی هستند که افراد دیگر و ماشین‌ها بیان کرده‌اند. توانایی آنها در خلقت ناشی از یادگیری از انسان است و نه از توانایی آنها در تفکر مستقل.

این تحقیق که توسط محقق دکتری تیم کامسما(Tim Kamsma) رهبری می‌شود، نتیجه مشترک کار انجام شده توسط دانشگاه اوترخت در هلند و دانشگاه سوگانگ در کره جنوبی است. این اولین بار در نوع خود است که از کانال‌های یونی سیال برای شبیه سازی مکانیسم‌های پیچیده مایع در مغز استفاده می‌شود. با این حال، به رغم این جهش، دستگاه‌های ممریستورهای یونترونیک هنوز در مراحل ابتدایی خود هستند و استفاده از آنها برای ساخت رایانه‌های نورومورفیک(neuromorphic) هنوز نیاز به پیشرفت دارد.

ساخت چنین دستگاه‌هایی پله‌ای برای عصر بعدی هوش مصنوعی است.

دیگر خبرها

  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین‌بار در جهان
  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین در جهان
  • خودروهای برقی خطرناکند؟
  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)
  • بازدید دکتر رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل در اسلامشهر
  • از جی کلاس برقی تا تغییر نام مدل های بنز
  • بازدید  رئیس جمهور از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رییسی از کارخانه ایران خودرو دیزل