Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-03@11:15:36 GMT

اولین کامیون‌های برقی ولوو تولید شدند

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۰۴۹۸

اولین کامیون‌های برقی ولوو تولید شدند

ولوو با تحویل اولین سری از کامیون‌های الکتریکی خود سرانجام این کامیون‌ها را به واقعیت تبدیل کرده و آن‌ها را عملیاتی کرد.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، ولوو بالاخره موفق شد با تحویل اولین کامیون الکتریکی جدید خود به مشتری، رسما کامیون‌های الکتریکی خود را به مرحله‌ی عملیاتی وارد کند. این خودرو در کارخانه‌ی بازیافت زباله‌ی سوئدی به‌نام Renova و شرکت زیرمجموعه‌ی آن به‌نام TGM که در کار پخش فعالیت دارد به خدمت گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کامیون تمام الکتریکی جدید سایز کوچکی دارد اما ولوو خانواده‌ی کامل کامیون‌های برقی خود را با نام سری FL Electric و FE Electric تا نیمه‌های سال جاری میلادی تکمیل خواهد کرد. بازار اروپا اولین بازاری است که این کامیون‌ها را دریافت خواهد کرد و تجربه‌ی عملیاتی کردن کامیون‌های دارای آلایندگی صفر به‌نام قاره‌ی سبز ثبت خواهد شد.

راجر آلم مدیر ولوو تراک در این مورد گفته است:

رابطه‌ی قوی و نزدیک ما با رانندگان و مشتریانمان در توسعه‌ی خودروهایمان نقش بسیار مهمی دارد و ما در توسعه‌ی خودروهای الکتریکی، فاکتورهای مد نظر مشتریان همانند شعاع حرکتی، توانایی‌های حرکتی و حتی توانایی حمل بار این کامیون‌ها تماما در خودروهای جدیدمان لحاظ شده‌اند.

مقاله‌های مرتبط: کامیون کشنده برقی مفهومی فورد اف-ویژن رونمایی شد استفاده از کامیون خودران ولوو در معدن

رانندگان کامیون‌ها این فرصت را داشتند تا پیش از تحویل گرفتن خودروهای خود تجربه‌ی رانندگی با کامیون‌ برقی را به دست آورند که این کار تحت یک برنامه‌ی جامع تجربه‌ی رانندگی و تمرین استفاده از این کامیون‌ها انجام شد. به‌گفته‌ی مدیر ولوو تراک رانندگان این کامیون‌ها از عملکرد آن‌ها به‌خصوص بی‌صدایی و شتاب‌گیری آنی خودروهای برقی بسیار رضایت داشتند. برنامه‌ی بعدی ولوو کاهش آلایندگی و تاثیر منفی زیست‌محیطی کامیون‌ها دیزلی و بنزینی این شرکت است.

نبود دود و گازهای آلاینده در کامیون‌های برقی به‌جز مسائل زیست‌محیطی یک مزیت دیگر نیز دارد و آن سالم‌تر شدن محیط کار رانندگان و مراکز صنعتی است. ضمن اینکه این کامیون‌ها دیگر آلودگی صوتی نیز ندارند و همه‌ی این‌ها از مزایای غیرقابل انکار خودروهای برقی هستند.

در حال حاضر کامیون‌های برقی ولوو دو مدل هستند که یکی از آن‌ها به‌نام FL Electric در کلاس کامیون‌های GVW قرار می‌گیرد و ظرفیت آن ۱۷ تن است. مدل دیگر با نام FE Electric که قدرت بیشتری دارد دارای وزن نهایی ۲۷ تن است.

منبع: زومیت

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تريلي ولوو قیمت خودرو کامیون های برقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۰۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی برای کمک به خرید اتوبوس‌های برقی شهر بجنورد

ایسنا/خراسان شمالی رئیس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها از آمادگی برای کمک به خرید اتوبوس‌های برقی شهری برای شهر بجنورد خبر داد.

مهدی چمران در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اگر شهر و شهرداری بجنورد به این نتیجه برسد که به اتوبوس‌های برقی نیاز دارند از ظرفیت‌های موجود برای تهیه این اتوبوس‌ها و بهره‌مندی مردم بجنورد از آن‌ها استفاده می‌کنیم.

وی تاکید کرد: این موضوع باید مطالعه و مورد بررسی قرار گیرد که آیا وجود اتوبوس‌های برقی در شهر بجنورد می‌تواند در موضوعات مختلف موثر واقع شود یا خیر. 

وی بیان کرد: اتوبوس‌های برقی نیازمند نگهداری‌های خاص است که حدودا یک و نیم برابر هزینه نگهداری بیشتری خواهد داشت اما از سوی دیگر هیچگونه آلودگی تولید نمی‌کند. 

چمران گفت: با تحقیقات انجام‌شده به این نتیجه رسیدیم که ۲۰۰۰ دستگاه از این اتوبوس ها را برای کلانشهر تهران سفارش دادیم و حدود ۵۰۰ دستگاه نیز توسط شرکت مپنا در داخل کشور تولید و بخشی از آن‌ها امسال تحویل می شود.

به گفته وی، از آنجایی که امکان ساخت این اتوبوس‌های برقی در کشور وجود دارد، می‌توان برای بجنورد از این ظرفیت بهره گرفت.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: در حال حاضر در شهر تهران به ۹۰۰۰ و تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۱۱ هزار اتوبوس نیاز داریم.

وی به معماری شهری نیز اشاره کرد و افزود: در تلاش هستیم تا ممنوعیت‌هایی را برای استفاده از معماری وارداتی و همچنین نماهای آتش‌زا ایجاد کنیم که این موضوع می‌تواند در بجنورد و سایر شهرهای کشور مورد توجه قرار گیرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین‌بار در جهان
  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین در جهان
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • اولین دور فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۴۰۳ + زمان دقیق
  • اعلام آمادگی چمران برای خرید اتوبوس های برقی شهر بجنورد
  • خودروهای برقی خطرناکند؟
  • اعلام آمادگی برای کمک به خرید اتوبوس‌های برقی شهر بجنورد
  • خودروهای برقی به سرنشینان دیگر خودروها آسیب می‌رسانند
  • خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)
  • از جی کلاس برقی تا تغییر نام مدل های بنز