Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی مهندسی و خدمات ترافیک پلیس راهور ناجا از اصلاح ظرفیت کامیون‌نهای کشنده ولوو خبر داد. ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۶ اجتماعی پلیس نظرات

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سرهنگ سعید روحی با اعلام خبر فراخوان پلیس راهور برای بررسی و اصلاح ظرفیت کامیونهای کشنده ولوو درباره جزئیات این خبر اظهار کرد: پیش از سال 84 ظرفیت کامیونهای کِشنده از طریق افسران کارشناس پلیس راهور با توجه به یدک و نیمه‌یدک نصبی تعیین می‌شد که به دلیل تفاوت در یدکها و نیمه یدکهای مورد استفاده در کشور، عملاً ظرفیتهای متفاوتی برای کامیونها درج می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی مهندسی و خدمات ترافیک پلیس راهور ناجا عنوان کرد: از سال 84 بر اساس قانون جدید، شرکتهای تولیدکننده یا واردکننده کامیونها، ظرفیتهای پیشنهادی خود را به وزارت صمت اعلام و این وزارتخانه با دریافت مدارک مورد نیاز ظرفیت کامیونها را تعیین و به پلیس راهور برای درج در کارت خودرو ارائه می‌کند.

وی تصریح کرد: با توجه به اختلاف ظرفیت کامیونهایی که قبل از سال 84 شماره‌گذاری شده‌اند پلیس راهور تصمیم گرفته است نسبت به فراخوان کامیونهای قبلی و اصلاح ظرفیتهای آنها اقدام کند.

روحی متذکر شد: بر این اساس در فاز اول تمامی مالکان اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی کامیونهای کِشنده ولوو FH, FH12 و F12 مدلهای 84 و ماقبل به شرط قرار نگرفتن در سن فرسودگی (22 سال) در صورتی که مغایرتی در ظرفیت درج شده در کارت خودرو و رقم درج شده در جدول زیر مشاهده می‌کنند می‌توانند برای اصلاح ظرفیت به مراکز تعویض پلاک در مراکز استانهای خود و یا مراکز تعویض پلاک میثم یا خاوران در تهران مراجعه کنند تا نسبت به اصلاح آن در کارت خودرو آنها اقدام شود.

انتهای پیام/

R1370/P1014143/S1416,2,21/CT12 واژه های کاربردی مرتبط راهور

منبع: تسنیم

کلیدواژه: راهور راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۵۰۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید/ اعمال قانون با دوربین‌های نظارت تصویری

به گزارش صدای ایران از ایسنا،سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور با بیان اینکه هوشمندسازی در انجام ماموریت‌ها و ارائه خدمات یکی از اولویت‌های پلیس و مورد تاکید فرمانده فراجا و ریاست پلیس راهور فراجا است، گفت: در همین راستا نیز ما در پلیس راهور تهران بزرگ نیز این موضوع را جزو اولویت‌های خود قرار دادیم و برای تحقق آن برنامه‌ریزی‌های لازم انجام است.

وی با بیان اینکه موضوع ترافیک، موضوعی بین بخشی است که لازم است دستگاه‌های مربوطه در آن مشارکت داشته باشند، اظهارکرد: یکی از اقدامات ما استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی برای کنترل ترافیک و برخورد با تخلفات رانندگی است. در همین راستا نیز جلساتی را با شرکت کنترل ترافیک و چند شرکت دانش‌بنیان و همچنین جمعی از نخبگان دانشگاه صنعتی شریف برگزار کردیم و بنا شد تا زیرساخت‌های استفاده از هوش مصنوعی برای برخورد با تخلفات و نظارت ترافیکی فراهم شود.

برخورد با تخلفات ساکن با کمک هوش مصنوعی

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم، گفت: دو نوع دوربین ترافیکی در سطح شهر تهران وجود دارد، یکی دوربین‌های پلاک‌خوان است که این دوربین‌ها کار خود را انجام می‌دهند و براساس برنامه‌ای که برایشان نوشته شده نسبت به ثبت تخلفات اقدام می‌کنند. نوع دیگر، اما دوربین‌های نظارت تصویری است که در حال حاضر حدود ۱۵۰۰ عدد از آن در شهر تهران فعال است و امیدواریم که به زودی نیز افزایش پیدا کند.

موسوی‌پور با بیان اینکه این دوربین‌های نظارت تصویری هوشمند نیستند، گفت: درحال حاضر یک کاربر باید این دوربین‌ها کنترل کند، اما ما به دنبال این هستیم که با استفاده از ظرفیت هوش‌مصنوعی این دوربین‌ها بتوانند معابر را رصد کرده و در صورت وقوع تخلف یا وضعیت غیرعادی نظیر تصادف و ... موضوع ثبت و اعلام کنند. این اقدام امکان اجرا دارد و ما باید سامانه مربوطه را روی دوربین‌ها نصب کنیم.

وی ادامه داد: از طریق دوربین‌های نظارت تصویری می‌توانیم سامانه‌ای را نصب کنیم و این سامانه به شکل هوشمند با تخلفات برخورد می‌کند. همانطور که گفتم ما در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم و قصد داریم تا در همین سال جاری با تعدادی دوربین کار را شروع کنیم و به مرور آن را گسترش دهیم. ما با استفاده از این سامانه و هوش مصنوعی با دوربین‌های نظارت تصویری نسبت به برخورد با تخلفات ساکن، نظیر پارک در محل ممنوع، پارک دوبل، توقف غیرمجاز، سد معابر و ... برخورد خواهیم کرد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه امکان تعریف محدوده، نوع تخلف و حریم رصد برای این دوربین‌ها وجود دارد، گفت: در صورت اجرا تخلفات به شکل هوشمند رصد و پس از اعمال قانون پیامک آن برای رانندگان متخلف ارسال خواهد شد.

موسوی درپاسخ به این پرسش که موانع اجرای این طرح چیست، گفت: بعد از درخواست ما شهرداری این موضوع را در بودجه امسالش قرار داد، به‌هرحال موضوعاتی نظیر تامین اعتبار و ... در این خصوص وجود دارد.

پیش از این سرهنگ احسان مومنی، معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ نیز در گفتگو با ایسنا گفته بود که به زودی دوربین‌های ثبت تخلف رانندگی بر روی موتورسیکلت‌های پلیس راهور نیز نصب می‌شود و در فاز اول این دوربین‌ها نسبت به ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد.


دیگر خبرها

  • طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده
  • تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور
  • کشف ۱۰ تن پارچه قاچاق در شهرضا
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید
  • کشف محموله ۲۰۰ میلیاردی پارچه قاچاق در اصفهان
  • توضیحات پلیس برای عدم شماره‌گذاری تاکسی‌های برقی و ون‌ها
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید/ اعمال قانون با دوربین‌های نظارت تصویری
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید
  • کشف محموله ۲۰۰ میلیاردی پارچه قاچاق در شهرضا