Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-03@12:48:55 GMT

نخستین کامیون تمام الکتریکی توسط ولوو تولید شد

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۹۳۱۵۳

نخستین کامیون تمام الکتریکی توسط ولوو تولید شد

رکنا: ولوو در اروپا تمام برقی می شود.

شرکت ولوو از تولید اولین کامیون تمام برقی خود برای استفاده تجاری در جاده ها با عنوان اف ال الکتریک خبر داد.

به گزارش  ورج، قرار است این کامیون ها بیشتر در داخل شهرها مورد استفاده قرار بگیرند و کاربرد اصلی آنها مدیریت و جمع آوری زباله های شهری باشد.

قرار است ولوو فروش عمومی کامیون های یادشده را در اروپا از سال آینده میلادی آغاز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این کامیون ها بین ۲ تا ۶ باتری لیتیومی نصب شده که ظرفیت شارژی بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ کیلووات برای آن ها به ارمغان می آورند.

این کامیون ها بعد از هر بار شارژ می توانند مسافتی حداکثر ۳۰۰ کیلومتری را بپیمایند. مدت زمان لازم برای شارژ کامل باتری کامیون های یادشده دو ساعت است.کامیون های برقی ولوو در مقایسه با کامیون های دیزلی بسیار کم سر وصداتر هستند و لذا می توان از آنها در مناطق شلوغ و پرجمعیت هم بدون ایجاد مشکلات حاد یا مزاحمت استفاده کرد.

این اولین بار نیست که یک شرکت خودروسازی دست به تولید کامیون برقی می زند. تسلا هم از تولید اولین کامیون برقی خود به نام سمی در سال ۲۰۱۹ خبر داده است که با یک بار شارژ می تواند تا ۸۰۰ کیلومتر را بپیماید و البته دارای برخی امکانات برای هدایت خودکار نیز هست.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سقوط هواپیما سلامت مهم ترین های 24 ساعت سقوط جت شخصی در ایران اروپا تولید کامیون ولوو خودروسازی ایران دختر عکس قتل فیلم مرگ مرد سقوط هواپیما مرگبار خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۹۳۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این دستگاه می تواند داده را با سرعت گیگابیت برثانیه در مسافت ۱۰۰ متر منتقل کند. ۴ شرکت DOCOMO، NTT، NEC و فوجیتسو کنسرسیومی برای این پروژه تشکیل شده اند. این شرکت ها از سال ۲۰۲۱میلادی با پیش بینی ظهور عصر6G درحوزه تحقیق و توسعه دستگاه های زیر تراهرتز تحقیق و توسعه انجام داده اند.

طبق گفته شرکت ها، این گجت در تست ها به سرعت بالای ۱۰۰ گیگابیت برثانیه در انتقال داده در باندهای ۱۰۰ و ۳۰۰گیگاهرتز هرتز در مسافتی تا حداکثر ۱۰۰ متر دست یافت.

فرکانس های طیف الکترومغناطیسی که اینترنت ۵Gو 6G در آن فعال هستند، تمایز اصلی این دو فناوری است. به طور معمول سرعت های بیشتر اینترنت با عملکرد در باندهای بالاتر مرتبط است.

انتقال داده ها در فناوری 5G به طور معمول در فرکانس های کمتر از ۶ گیگا هرتز انجام می شود و به باندهای حدود ۴۰ گیگا هرتز می رسد که از آنها به عنوان باندهای امواج میلیمتری یاد می شود.

بااین وجود باند فرکانس های بالاتر که از آن به عنوان باندهای زیر تراهرتز یاد می شود و بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتز هستند، احتمالا در فناوری ۶G به کار می روند. فرکانس های بالاتر زیر تراهرتز نیازمند دستگاه های بی سیم کاملا متفاوتی هستند که اکنون از نقطه صفر ابداع شده اند.

کد خبر 6095395 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • اعلام آمادگی چمران برای خرید اتوبوس های برقی شهر بجنورد
  • خودروهای برقی خطرناکند؟
  • اعلام آمادگی برای کمک به خرید اتوبوس‌های برقی شهر بجنورد
  • خودروهای برقی به سرنشینان دیگر خودروها آسیب می‌رسانند
  • خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)
  • برگزاری نخستین یادواره شهدای کارگر شهرضا
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید